About


The Whatever Band

WHATEVER is in een combinatie van een zestal en/of zevental muzikanten, die maar niet genoeg van hun hobby kunnen krijgen. WHATEVER levert een gevarieerde muzikale windvlaag die zorgt voor een heerlijke sfeer met maar één doel: zo veel mogelijk mensen een feest bezorgen. Met WHATEVER kun je niet blijven zitten, de dansvloer is geheid vol. Met dit doel speelt de band door heel Gelderland op kroeg- en tentfeesten, bruiloften, festivals, braderieën en ga zo maar door. Desgewenst gaan de stekkers eruit en speelt WHATEVER akoestisch. Dat kenmerkt WHATEVER: kwaliteit en maatwerk in muziek, die garant staan voor een vrolijk topfeest voor iedereen. En dat allemaal voor een mooie, scherpe prijs, omdat WHATEVER alles zelf regelt zonder boekingskantoor en daarmee geen extra overhead heeft.


Dorps- of kroegfeest?

Dorps- of kroegfeest?
Feesttent, sporthal, kroeg, plein… op elke locatie tekenen wij met onze prachtige lichtshow en geluid van hoge kwaliteit voor een spetterend en gevarieerd optreden. Pop- en rockmuziek vanaf de 80’s tot de hits van nu, meezingers en Nederpop: alles om de ‘tent’ op z’n kop te zetten, want die dansvloer moet vol!

Bel ons voor meer informatie 06-18 68 79 09 / 06-25 23 28 76

Bandleden

Publiek capaciteit

Genot

Evenementen

Het publeik telt

Hoewel ik een echt feestbeest ben, heb ik nooit echt een coverband gevonden die voor mijn plezier een vast onderdeel zou zijn geweest. Gelukkig heb ik er na het bezoeken van een aantal optredens voor het eerst van genoten van de sfeer en de sets die werden afgespeeld!

Hans

Wat een band! Wat een sfeer! Ondanks het feit dat deze band zoveel nummers heeft, heb ik me hier voor al mijn pleinfeesten aan vastgehouden. Het is vooral te danken aan het feit dat hun line-up van muzikanten zo verdomd goed is! 

Herma

Wat mij betreft is dit de leukste en gezelligste coverband die deze regio te bieden heeft. Muzikaal of met betrekking tot de sfeer, is het buiten ook goed! Ook als het gaat om binnen activiteiten speelt Whatever gewoon lekker! Stefan

Stefan