Jammen op het Werenfriedplein in Elst

Zondag 14 april wordt er weer tijdens de koopzondag een podium geplaatst op het Werenfridusplein in Elst door de stichting Whatever Podium. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen de muzikanten op dit podium aansluiten en mee doen.

Het gaat vooral om het maken van muziek met veel plezier. Op het podium staan versterkers en een drumstel opgesteld. “Neem je instrument mee en plug in. Ook zal er ruimte zijn voor bands om hun repertoire te spelen. Geef je dan op voor aanvang van deze middag en wij plannen jullie in. Natuurlijk is het geweldig om te spelen voor publiek. U bent welkom om te luisteren en te kijken.” Meer info te verkrijgen via Hans van Haaren 06 47058673 / hanssax@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *