40 jarig Huwelijk De Valom Huissen

Wat een geweldige avond hebben we bereikt! Enthousiast publiek, mooie zaal en een heerlijke entourage bereikt! Bij binnenkomst werd de toon direct gezet bij het zien van een prachtige zaal – dat maakte een mooie druk van de sfeer die zonder publiek al voelbaar werd. Nadat we alles opgebouwd hadden kwamen de eerste gasten al zeer gedreven binnen om het bruidspaar te feliciteren: er werd door sommige, genietend van het achtergrond geluid, al een duim getoond. Dit was uiteraard een motiverend gebaar voor ons. De avond verliep bruisend met misschien wel als hoogtepunt een voorruit bedacht typisch Huissens volkslied. Willy zong uit volle borst en de gasten zongen ook uit volle borst mee – zelfs werd de microfoon nog even gestolen. Een goed gevuld programma, een volle zaal, werd soepel neergezet en het vermaak was ook bij iedereen af te lezen. Gitarist Rufly gaf aan het eind nog een show weg door acrobatische stunts met zijn gitaar – luid applaus was het gevolg. Wij van The Whatever Band hebben wederom iets moois neergezet en kijken met een goed gevoel terug op dit bruiloftsfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *